en-zname

ТЕХНОДОМ дооел

Адреса:
Јадранска магистрала бр. 61
(Качанички пат)
1000 Скопје
Р. Македонија

Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 02 306 33 50

Факс: 02 307 05 11

http://www.tehnodom.mk

Останати информации

Каде се наоѓаме ?

Најнови информации

Адреса и контакт

ул. Јадранска магистрала бр. 61
(Качанички пат)
1000 Скопје, Р. Македонија

тел: + 389 (0) 2 306 33 50 ,
тел/факс: + 389 (0) 2 307 05 11

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.